Lottas Dagbok


Välkommen höst

Idag är det jättevarmt. Som sommar.. men på kvällen går det inte att ta miste på vart det bär av
nu.

Det kommer inte till mig naturligt längre. Skrivandet. Som det gjort under de senaste sex och ett halvt åren som jag skrivit här i bloggen. Det är precis som då man ska prata och det känns som att man har en stor klump i halsen. En sådan där gråtklump eller så. Så känns det. Orden har fastnat.


På bilden: Slitna.

Jag har varit ensam hemma sedan i söndags. Det har varit fullt upp med idrottsaktiviteter och lämningar och hämtningar i skolan. Och så Didriks femårsdag i torsdags som firades med pompa och ståt och glasstårta.


På bilden: Igår fick jag en burk.

De stora barnen har varit välkomna att sova hos mormor och morfar hur mycket de velat under veckan så de har varit där mest. Jag har hängt med de små. Veckan har gått väldigt fort faktiskt.


På bilden: Idag match.

Idag har Anton haft hockeymatch på förmiddagen. Wilmer har haft fotbollsmatch på eftermiddagen.


På bilden: Rally eller vad?

Vid ishallen var det bonnläppar som körde runt i skrotbilar på cylelbanorna. Vet inte vad det var för tävling men de hade ockuperat hela parkeringen utanför CC. Då vad jag glad för hockey och fotboll en stund.


På bilden: Utrensning.

Ikväll har jag flyttat runt med en massa bråte. Har rensat kylskåpet på gammal giftig mat också. Känns bra. Särskilt då Didrik numera fixar så mycket på egen hand.


På bilden: Ikväll åt vi färsk mat.

Didrik är ingen bit kaka precis. Ikväll skulle jag åka och tanka och pumpa ett däck på bilen eftersom vi ska till Stallet i Norrköping i morgon på match.

Lämnade Anton hemma med Didrik. Tänkte att det skulle gå bra. Ringde då jag körde in mot stan och Anton satt på toa då. Han sa att Didrik höll på och åt yoghurt. Lugnt.

Tillbaka tjugo minuter senare då jag rullade nedför backen hemma möttes jag av en ganska blek Anton vandrande på gatan utanför vårt hus. Jag såg att han skakade lite på huvudet.

”Jag var bara på toa.. sedan var han borta..” Ingen panik dock. Jag letade runt lite. Skickade iväg Anton för att kolla efter Didrik. Gick in och ropade. Inget svar.

Hittade honom till sist sovande. Väl kamouflerad i en hög av kläder hade han somnat ovaggad och smutsig med stinkande fötter och oborstade tänder. Så var det.

Imorgon blir det som sagt en tur till Norrköping för hockey. Jag och Didde åker med Anton för att möta Vita Hästen. Wilmer och mormor tar Ossian på fotbollssammandrag i Rimforsa.

Nu lite vila.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: