Lottas Dagbok


Släktfest, semester, träning och annat


På bilden: Anton flyger.

Nu är vi hemma från västkusten. Två sköna dagar med festligheter och vackert väder, fiske för barnen och en del annat trevligt.

Efter festen i lördags valde vi att stanna kvar i Falkenberg för att bada och sola under några timmar på söndagen. Det känns som att det kan vara vettigt att ta vara på den sol man kan få.


På bilden: Ossian har grävt ner sig.

Idag har vi hängt hemma i trädgården. Besök har vi haft av en massa barn bland annat. Det har varit fritidsgård här idag och det tycker jag är väldigt trevligt faktiskt. Roligt att de tycker om att vara här.


På bilden: En bokmärksängel badar.

På eftermiddagen har jag uträttat ärenden. Bokat tid hos frissan och varit på stora elektronikbutiken och gnällt om min telefon som har kass batteritid.. med mera, med mera..

En ganska tråkig sak just nu är att vår nya (begagnade) bil som vi haft inlämnad i två omgångar för ett missljud (då man kör i hundra ungefär) fortfarande låter likadant. Så nu få de ta den en vända till. Det känns som att man skulle vilja ta den till en annan verkstad som kan hitta felet och skicka fakturan till firman som sålt bilen.

En bra sak är att jag håller på och försöker komma igång med träningen igen. Har gått fem och en halv idag. Kom inte upp i något vidare tempo dock men lovar bättring till nästa gång. Funderar på att ta en Zumba i morgon också. Får se. Men måste igång för jag är mer än lovligt degig nu.

Jamen typ så.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: