Lottas Dagbok


Lördag sucks – om träningskortlort och min bajsfån
27 april 2013, 14:02
Filed under: Allmänt, Bilder, Familj, Hus och hem, iPhone, personligt, teknik, träning


På bilden: Inte mycket positivt men i alla fall lite böcker i bokhyllan för första gången på två och ett halvt år.

Gårdagens inlägg var aningen bittert.

Det jag glömde berätta bland gårdagens bitterheter är att jag fick betala hundra spänn för att låsa upp mitt träningskort.

Det är så att då man missat att boka av pass tre gånger (oändlig tid, alltså inte under en bestämd tidsperiod) så blockeras man för att boka pass utan är hänvisad till drop in (vilket inte funkar på riktigt då de flesta pass som man har möjlighet att delta i är fullbokade).

Man måste boka av två timmar innan ett pass börjar och det är ju inte alltid man vet att man har förhinder två timmar i förväg. Och det är ganska ofta det är problem med deras bokningssystem också så att man inte hinner avboka.

Förra veckan fick jag tre av mina bokade pass inställda på grund av sjukdom och det var ju inte direkt någon som betalade mig för det. Jag vet att de kan plocka bort prickar för just innan jag fick betala plockade de bort en prick åt min kollega så att hon kan boka igen utan att betala.

Jag betalade alltså hundra kronor för att kunna utnyttja mitt täningskort som jag är bunden att betala på i ett drygt halvår till. Undrar just om jag kommer att välja årskort på Medley igen *kliar mig i huvudet*. Tveksamt.

Igår kväll dog min IPhone 5 som jag plockade ut före jul. Idogt arbete under hela natten har skakat liv i den igen. Jag har förstått att det rör sig av någon form av kortslutning. Den totaldör då batteriet har just över tjugo procent kvar. Sedan ligger den och blinkar med äpplet.

Så inatt har jag rebootat och synkat och väntat och laddat och hämtat och stängt av och satt på och säkerhetskopierat, tills jag somnade med all teknik i famnen.

Idag är det arbete med katastrofstökiga huset som är på tapeten. Asjobbigt.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: