Lottas Dagbok


Helg – bil och hus och sånt


I bilen: Inte sju säten.

Vår bil sjunger på sista versen. Därav håller vi nu på och försöker ordna en ny. Eftersom vi är sex personer i familjen ska vi ha en sjusitsig bil.

Vi har varit runt och kollat en hel del. Idag fick jag syn på en fin liten silvrig sportbil och sa lite skämtsamt att en sådan kanske vi skulle ha istället. Ossian upplyste mig dock snarast om att den bilen inte var sjusitsig. Haha. Ja, det är ju viktigt att alla får plats.


På bilden: Didrik åker truck.

Förutom bilkoll så har vi fortsatt att köra hem kartonger från lagret till vårt hus. Nu har vi inte så mycket kvar. Härligt att det tagit oss två år att flytta in. Måste vara rekord i snabbhet för en flytt.

Ossian har åkt runt och delat ut inbjudningar till kalaset han ska ha i maj. Han ser verkligen fram emot att få ha kalas. Det är faktiskt hans första kalas.


I handen: En muta.

På eftermiddagen har Anton varit och köpt nya skor. Jag var med. Han gillar inte att handla skor och ville inte alls åka. Men eftersom att han alltid är hungrig så mutade jag honom med en ”hemgjord lyxshake” från Max.

Ett par gröna fina skor blev det. Han kommer att göra succé i motionsspåret i morgon då sommarfysen med hockeylaget har premiär.

Imorgon är kalendern full. Återkommer.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser

3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Ja, det där med bil är verkligen inte lätt. Vi har ju gått ifrån 7-sitsigt till 5-sitsigt eftersom i hade svårt att hitta en bil som fyllde våra krav. Några tips kan dock vara Citroën c-crosser, Mitshubishi Outlander, Toyota Prius + (miljöbil + 7 säten = sant!). Ja och sedan gamla Ford/VW/Seat-gänget.
Lycka till!!!!!!!

Kommentar av Trebarnsmamman

Hej 🙂

Vi har hittat en. Mer info kommer 🙂

Kommentar av Anonym

PS. Hälsningar Lotta

Kommentar av Anonym
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: