Lottas Dagbok


Sunday, bloody sundaymorning
16 december 2012, 08:55
Filed under: Allmänt, Barnen, Bilder, Familj, Hälsa, iPhone, personligt, sport


På bilden: Dee följer Stanley Cup.

Tidig morgon för Ossian. Träning i kalla träningshallen. Han hoppade glatt upp ur sängen. Idag skulle pappan hålla i träningen.

Själv har jag bedrivit renhållningsverksamhet. Nu leker jag tvätteri. Sedan handla.

Igår var det hockeyturnering i Ljungsbro ishall för Wilmers lag. En bra och rolig idé från förra året som genomfördes även denna säsong där man spelar tre matcher samtidigt i tre zoner och med tre utespelare per lag (+målis) på planen samtidigt. Lagen är blandade från båda nolltregrupperna och är uppkallade efter lagen i NHL. And the kids love it!

Tyvärr blev det lite svårt för mig att följa turneringen då Didrik sprang runt i bara kallingarna i caféet efter att ha blött ner sig utanför i en vattenpöl.


På bilden: ”Åå.. P som i Persson!”

Anton har ärvt en tröja. Det är ju inget nytt eftersom vi kör mycket ärvt här. Det som är kul är art han har ärvt den efter mig.

Jag köpte den på sommaren då Anton var ett och ett halvt år. Jag hade just fyllt tjugosju och hade nästa bebis i magen. Den som senare kom ut som ett russin utan haka och som idag är en ljuslockig ängel som förvandlas till en pitbull då han får på sig ishockeyutrustningen.


På bilden: Ibland är han rufsig.

Nåja.


På bilden: ”Nu schka jag schöra legogubbeschpelet.”

Didrik har just upptäckt Nintendo DS men klarar inte riktigt av de spel han helst vill spela så han vill att jag ska utföra vissa elementära moment som exempelvis att springa och hoppa samtidigt med den lilla gubben. Om jag inte handlar enligt önskemål har plötsligt en legogubbe i synagogan. Bäst att lyda.

En sak som jag är helt nöjd med är att min fot som var röd och blå efter att ha fått en halv och trasig lampa som ramlat ut från kökssoporna i köttet verkar läka fint utan antibiotika fast det inte såg så bra ut först.

Nu påfyllning i tvättmasinen.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: