Lottas Dagbok


Upp å ner å upp igen – weekend i december
09 december 2012, 23:04
Filed under: Allmänt, Barnen, Bilder, Familj, iPhone, Mat, musik, personligt, sport, TV


På bilden: Anton läser menyn.

Idag hade jag kunnat skriva ett ganska roligt inlägg. Igår var en sådan dag då barnen kom med roliga kommentarer hela tiden. Känner mig inte så rolig dock så det blir ett vanligt tråkigt söndagsinlägg.

Igår förmiddag hade jag kiosktjänst i Ljungsbro ishall. Anton och Ossian var med. Som tur var behövde vi inte vara där så länge eftersom det bara var en schemalagd träning.

Efteråt körde vi till Mjölby för där spelade Wilmer hockeysammandrag. Där blev vi kvar till sen eftermiddag.

Didrik var hos mormor och morfar hela dagen eftersom vi bara kan åka fem personer i den gröna bilen. Aset funkade ju fortfarande inte då.

På kvällen var vi ute och åt på restaurang. Gula Huset blev det eftersom de hade barnmeny på kvällen. Det var väldigt trevligt. Gladast var nog Anton som läste meny och käkade fläskfilémedaljonger och chokladpyramid. Han deklarerade att han gladeligen går tillbaka till ”Gula Faran” för fler pyramider.


På bilden: Ett hett par.

Inatt hade jag svårt att sova. Passade på att kolla på gårdagens avsnitt av Så mycket bättre. Darin och Maja är förvisso inget par enligt utsago men tydligen hade de en liten flirt under inspelningen. De är verkligen en het kombination. Hon är rockig, vild, blond, fulsnygg och lite galen. Hon är rätt mycket äldre än honom också. Han är en mörk svärmorsdröm som är slät som ett nymanglat sidenlakan. Kemi som går genom rutan. Läckert.


På bilden: Cupisch.

Trots usel sömn fick jag kliva upp tidigt. Ossian hade cup i Ljungsbro och Anton skulle vara domare. Det var verkligen iskallt ute men det rullade på rättså bra.

Samtidigt rullade aset ner till lagret för att värmas och torkas. Sedan startade den och kunde fara på hockeysammandrag med Wilmer och Jeppsson i Norrköping.

I eftermiddag har jag faktiskt tagit det lite lugnt.

Nu mera lugnt.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: