Lottas Dagbok


Lustbarhetens höga pris
03 september 2012, 01:17
Filed under: Allmänt, Barnen, Bilder, Familj, Fest och kalas, Hus och hem, husbygge, iPhone, personligt


På bilden: Nu mår hon bra.

Det var ett tag sedan nu. Verkar som att det varit en spontan liten bloggpaus här. Kanske för det inte hänt så mycket under veckan. Men nu är jag tillbaka.

Såhär dags på södagsnatten brukar det ju komma en liten helgrapport. Så även nu men kanske en lite annorlunda.

Vi har såklart gjort allt det där vanliga på vårt fulla schema. Fotboll och hockey. Wilmer har varit på fotbollsläger i St:Anna vilket jag tror var jätteroligt. Jag har inte hunnit snacka så mycket med honom sedan han kom hem. I vanlig ordning var han arg för att han var trött men i morgon kanske man kan få höra lite om lägret.

För mig har det varit lite av.. hmm.. heaven and hell.. skulle jag vilja uttrycka det som.

I fredags var vi ute med mitt jobb och cyklade mellan en massa sunkiga krogar i stan. De som kollar i mig på Facebook har säkert redan sett det (jo tack, har noterat vissa gliringar) då min roommate på jobbet ❤ såg till att tagga mig överallt.

We had a good time, thank you! Slutade på Harrys vilket var väldigt roligt. Det blev inte sååå mycket alkohol och framförallt så slutade jag dricka allt annat än vatten runt halv tolv (förutom ett litet olycksfall i arbetet vid lite efter ett) så jag var inte alls berusad. Bara lite gladare än vanligt.

Däremot blev det lite väl mycket blandning av olika typer av drycker vilket medförde att lördagen inte blev veckans bästa dag.

Tänker inte yppa vilken tid jag kom hem men någon nattsömn blev det inte. Tyvärr vaknade jag dock ur förmiddagssömnen (på sofflocket) och mådde apa.

Magen min gillar inte citrus och alkohol tillsammans och den gillar heller inte rödvin. Med båda blev det katastrof. Katastrofen lade sig men återkom stötvis under dagen. Min tanke att kanske åka och höra stadens son Lars Winnerbäck uppträda på lördagskvällen kändes avlägsen.

Halsbrännan från guvetvar höll på att plåga livet ur mig under natten till söndagen. Jag fick gå upp och sätta mig i soffan och kolla på Dobidoo klockan fyra. Knaprade i mig ett halvt paket Novaluzid som jag börjat på kvällen före. Ingen framgång med detta dock vilket föranledde starten av en kortkur Losec men 1,5 ggr rekommenderad dygnsdos. Det är bättre nu men känner ännu lite bränna.

Frågan som hänger i luften nu då; var det värt det?

Svaret är solklart JA! Skål.

Tröttheten har följt med genom hela helgen så lite sömn skulle sitta fint nu. Känner att locken är tunga nu. G'natt!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser

3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Men ska du inte ta och kolla upp ännu en gång varför din mage är så lättretad? Låter ju superjobbigt!!!!!!! Lite fest måste den ju tåla! KRAM

Kommentar av Trebarnsmamman

Jag håller med trebarnsmamman, tycker du ska kolla gallan.

Kommentar av Mia

Tack för stöd.

Jag är 100 säker på att det är tjocktarmen. Jag har haft känningar från gallan ibland men detta känns inte så.

Jag har varit hos doktorn förut med detta. Det ger inte så mycket tyvärr. Men fortsätter det såhär så får jag ju gå igen.

Kommentar av Lotta
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: