Lottas Dagbok


Helg – och hockey mellan raderna
22 januari 2012, 19:22
Filed under: Allmänt, Barnen, Bilder, Familj, Fest och kalas, iPhone, personligt, sport, TV

På bilden: I ett omklädningsrum igår kväll. Kul lördagkväll.

Tiden går. Igår var det lördag igen och Diddan var på kalas. Jag var en sväng på IKANO på förmiddagen och på kvällen var det träning i C-hallen. Det var Wilmers lag som tränade men både Ossian och Anton var på isen också.

På bilden: Didrik äter snö.

I morse var det träning för Ossian i Ljungsbro. Sedan åkte han med en lagkamrat till Västerby för att leka. Övriga åkte till Motala och käkade på Gyllene Måsen och kollade in en bandymatch som Antons bästis spelade. På vägen hem då vi hämtat Ossian var vi så sjuuukt nära att köra av vägen med bilen. Men vi höll oss kvar som tur var. Om vi hade kört av så hade vi glidit ner i ett väldigt djup dike.

På kvällen var vi i C-hallen och barnen åkte friåkning. Nu är det huggsexa om Didrik. Vilket lag skall få bli först att värva den sensationella treåringen som åker skridskor som Foppa Forsberg?

Anton hade ingen match denna helgen. Sedan cupen i Spånga den 29 december har han spelat en match. Det är inte lätt att vara liten och inte tillhöra eliten. Då finns det alltid goda förklaringar till att vissa spelar två cuper och tre matcher medan andra spelar en cup och en match. Men det är klart; det är ju en väldig tur att de är ute i god tid och visar barnen vilka av dem det är värt att satsa lite extra på. Så att alla vet. De är ju trots allt tio år nu. Tvåsiffrigt. Och då ‘alla spelar lika’ betyder alla spelar olika så är det fritt fram. Även i en verksamhet som utger sig för
att satsa på bredden.

Nu Wallander.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: