Lottas Dagbok


Söndag – en asjobbig dag
01 augusti 2011, 01:40
Filed under: Allmänt, Barnen, Bilder, Familj, Hus och hem, husbygge, iPhone, personligt, sport, teknik

I morse hände en inte så kul grej. Didrik klättrade upp på sin tripptrappstol framför köksbänken för att riva i skåpet. Jag skulle just gå fram och hindra honom då han tappade balansen. Men som tur var föll han inte handlöst bakåt med huvudet före ner i granitkeramikgolvet. Istället hängde han kvar i handtaget på skåpet och åkte med dörren och föll till golvet med fötterna före. Det gjorde ont på honom men inte så farligt.

Vi hann med lite datorkrångel innan vi tog en sväng till Linghem för att barnen skulle få bada lite. Massor av folk och varmt.

Ossian hade fotbollsträning vid fyra och efteråt var han skitsur och ville inte åka med hem. Han följde med efter många om och men. I affären senare ställde han till med världens hallabaloo och körde på min fot med kundvagnen så vi fick köpa plåster med vedervärdiga Hello Kitty på.

Efter en sväng till cc för att bevittna traktordelarnas säsongspremiär hade vi hallabaloo här hemma en stund. Poolen skull fyllas får att distrahera medan vi väntade på att pappan skulle komma hem och grilla. Allt blev blött. Punkt.

Maten serverades vid tjugoett och trettio i detta hushållet i kväll. Nu sover nog alla.

Hoppas att i morgon bli en bättre dag. Då blir det lite tjat om detta ofärdiga huset igen. Borde varit färdigtjatat vi detta laget men ibland trillar inte poletten ner varken tredje eller femte gången. Personligen skulle jag aldrig sätta ett tvåtusenbitarspussel i händerna på en treåring. Det säger ju sig själv hur resultatet skulle bli. Och jag är inte ens pusselproffs. Jag skulle få ett jävla jobb med att leta försvunna bitar och grina över söndertuggade. För att inte tala om alla bitar som skulle sitta fel 😉 Typ så.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: