Lottas Dagbok


Vackra dagar och mycket hemarbete
30 juni 2011, 02:22
Filed under: Allmänt

Vår kisse har flyttat
hem till oss nu efter att ha bott på Yrvädersvägen sedan vi flyttade till nya huset för snart två månader sedan. Han är ganska rädd och ligger mest under sängen i ett av rummen. Ikväll har han i alla fall ätit lite och det har varit lite mer fart på honom.

Vi kämpar vidare med att iordningställa vårt hus. För mig är det väldigt viktigt att det blir hundra procent bra så det blir till att flytta runt med grejerna ett par varv.

I morse blev jag väckt av speditionsfirman som skulle lämna färg till fasaden så snart blir det målning av också. Vi tänkte dock försöka att färdigställa invändigt först.

Vi har hunnit med lite bad också. Både idag och igår har vi varit i Motala och badat i Varamon. Igår hade vi en annan familj med oss också. Barnen älskar att bada. Didrik dyker och ropar att ha är Jack Sparrow. Haha..

Anton har lyckats få någon inflammation i en tå. Han har verkligen ont. Det är en nagel som krånglar. Jag sa till honom att om han ska bada imorgon så måste han ha en gummihandske på foten. Då sa han att han kan hoppa över bad i morgon. Min lille kille.

I övrigt då.. tja.. Jag blir tokig på ungarna mellan varven. De lyssnar inte på vad jag säger. ”Gud”har fått börja stänga av teven här hemma då det blir för mycket idiotiska tecknade filmer. De stora fattar ju att det är Heliga Maria som drar ur en kontakt någonstans men Ossian har börjat be till Gud att han ska sätta på teven igen.

Nä. Nu vila.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: