Lottas Dagbok


It aint over till it´s over – om vintern, hälsan, pengar, japankatastrof, hus och katt
Från köksfönstret. Till vänster syns fredagsdagis där våra barn inte är idag heller.

Snö igen. Strunt samma. Vi sitter ju bara här inne i alla fall.

Anton var feberfri på morgonen idag. Han hostar väldigt illa fortfarande och är ganska snorig men nu borde han vara skolfärdig till på måndag. Om inte så få vi söka sjukvård. Tyvärr har han missat något av de nationella proven den här veckan. Hoppas att det löser sig på något sätt.

Didrik känns lite varm i pannan men är väldigt pigg ändå. Jag har inte provat febern med termometern men jag tror inte att han har så mycket.

Ossian är också hemma eftersom det är fredag. Det finns fortfarande magsjuka på fredagsdagiset. Igår hade det varit någon som kräktes där tydligen. Usch. Nu har Ossian med all säkerhet haft den där sjukan redan för de andra dagmammebarnen är ju på fredagsdagis och det har ju varit andra barn som varit sjuka efter att ha varit där. Men han kan vara hemma i alla fall. Tänkte hämta Wilmer tidigt också.

Nu på morgonen har jag ringt och beställt ett nytt mastercard. Jag fick ett nytt förra veckan men lyckades blanda ihop koderna så jag slog in fel kod för många gånger. Känns inte bra för nu har jag inte tillgång till pengarna på kontot. Går omkring med skrynkliga tjugor som inte räcker till någonting  i jackfickorna.

Tänkte försöka masa oss iväg för att ta en titt inne i vårt nya hus senare idag. Tydligen är målningen klar typ. Nu ska de börja lägga golv nästa vecka. Det närmar sig flytt.

Hörde på nyheterna i morse att de har lyckats dra fram en kabel till det där härdsmältande kärnkraftverket i Japan. Samtidigt kan man läsa om en del andra framgångar i försöken att hindra en total katastrof. Håller tummarna nu.

Vår katt kollar på Pim och Pom på tv.  Pim och Pom är två små katter. Han går fram till rutan och kollar om han får vara med och leka. Det går inte så bra för honom. Inte för teverutan heller. Anton tror att Laban behöver sällskap. Kanke är det så.

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: