Lottas Dagbok


Ett konungarike för en lugn stund!
26 februari 2011, 01:52
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, personligt, Resor och utflykter, sport, TV

Det verkar som att Didrik har sovit middag lite för länge idag. Han spelar hockey för fullt här i vardagsrummet klockan 22.25. Själv är jag astött. Vaknar varje natt vid tvåtiden och ligger vaken ett par timmar. Det är kännbart. Särskilt såhär på kvällen då tiden för sig själv är värdefull och rent av nödvändig för att orka med nästa dag. Jag försöker hela tiden att jaga in Didrik i sovrummet men det är helt omöjligt. Han far omkring och snattrar om att han ”fille ååå den fente tembe” och leker att hans tandborste är en motorbåt som tävlar med gamla nycklar som vi inte vet var de hör hemma (också båtar).

I morgon blir de en tur till Tranås. Hockey as usual. Upp tidigt och hem på eftermiddagen. På kvällen ska jag och Didrik fira lördagkväll på tu man hand för de andra ska gå på ishockey.

Ikväll har det varit hockey i hela teven och för hela slanten. RÖGLE slog tack å lov Malmö. Skitsnygg youtubestraff av nån Simon. He saved my day 😉

Jag är egentligen ganska ointresserad av hockey. Gör det mig till en tragisk figur? Det är frågan. Är det någon mer än jag som minns Hedvig och Ugglan? Det är ett barnprogram från sjuttiotalet. Jag minns särskilt ett avsnitt, och jag tänker på det ganska ofta, där Hedvig får en teve som bara visar ishockey. Varje gång ishockeyn slutar hoppas Hedvig att det ska komma något annat. Men det gör det aldrig. Om jag inte minns fel så slutar det med att hon blir förbaskad och gör sig av med teven.

Nu faller ögonlocken. Och det är tyst. 23.09.

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: