Lottas Dagbok


Idag är det tjugondag knut
13 januari 2011, 10:41
Filed under: Allmänt, Barnen, Bilder, Familj, Hälsa, Hus och hem, husbygge, personligt

..och om den här bloggen någonsin ska få ett nytt värdigt liv så är det idag. Alltså dagen då den förfärliga julen ska slängas ut. Julgranen ska åka i tunnan. Helt enkelt.

Det har ju inte skrivits så mycket här på ett tag och jag vet inte riktigt hur jag ska uppdatera nu. En hel del av det förgångna kan gott bli kvar i det fördolda. Som julen till exempel. Det vill jag ínte skriva om alls egentligen. Magsjukan bröt nämligen ut just då tomten gått hem. Otroligt nog. Wilmer först och Fredrik efter ett par dagar. Vi övriga var på Yrvädersvägen under tiden (vilket inte var särskilt roligt). Vi gick hem lagom till nyårsaftonen (som var på fredagen). Då hade de varit friska sedan tisdagen. Vi firade ett trevligt nyår och på måndagen insjuknade Ossian också i en smålurig magsjuka med feber. På tisdagen fick Didrik feber men hade inga symptom från magen (lite svårt att veta hur han mådde dock eftersom han är liten och inte kan förmedla hur han mår så bra). Det är så trist för varken Wilmer eller Ossian har blivit riktigt sig själva igen efter sjukan denna gång. Med Wilmer var vi på vårdcentralen i tisdags eftersom att han fick jätteont i magen igen. Dock mår han bra nu (Thank God!)

Kanske borde man köpt en lott (med tanke på att magsjukan nu fördärvat vår jul tre jular av fyra i det senaste). Kanske ska jag spara det till den nionde februari förresen. Det är också en lågoddsare med avseende på magsjukan. Men i år får vi hoppas att det inte blir så den nionde februari för då ska vår Anton ut på ett spännande äventyr. Jag antar att det kommer mer om detta senare.

Avslutar med en bild från vår hockeyavslutning í Ljungsbro före jul. Jag var målvakt :mrgreen: (Hoppas på fler uppdateringar snart för idag kommer en leverans till vårt hus. Och så har vi ju fått takfönster nu 🙂 )

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Vad snygg du är passar bra som målvakt. Jag hoppas verkligen att ni får en frisk år nu.

Kommentar av Mia

Ja! Hoppas 🙂

Kommentar av Lotta
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: